El club de lectura a la premsa...

Què és el club de lectura


Un dels problemes de la lectura és el de ser un plaer solitari. Llegeixes un llibre, t'agrada, però si en el teu entorn no l'ha llegit ningú, no el pots comentar. La Biblioteca la Bòbila t'ofereix la possibilitat de participar en el Club de Lectura de Novel·la Negra, comentar les teves lectures i conèixer altra gent interessada en aquest gènere literari. Així la lectura es converteix, també, en un plaer compartit.

Un lector pot donar més importància a la trama, un altre a la psicologia dels personatges o a l'entorn geogràfic o històric en el que es desenvolupa l'acció. D'aquesta manera la lectura d'un llibre s'enriqueix amb la tertúlia.

Ara també hi pots participar virtualment per mitjà d'aquest bloc, fent comentaris dels llibres que hagis llegit.
Club de Lectura de Novel·la Negra

El Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca la Bòbila és el pioner en aquesta especialitat a l'Estat espanyol, i va iniciar les seves tertúlies el gener de 2000.

Les tertúlies del Club de Lectura de Novel·la Negra tenen lloc el darrer dimarts de mes, sis vegades l'any, els mesos de gener, febrer, març, maig, octubre i novembre. 

L'objectiu del club és el de llegir cada vegada una obra d'un autor diferent. Un primer tast que el lector podrà ampliar amb la lectura d'altres novel·les del mateix autor si li ve de gust.

La Bòbila t'ofereix en préstec un exemplar del títol escollit, que s'ha de retornar el dia de la tertúlia.


Vols participar-hi?