La Biblioteca la Bòbila, especialitzada en gènere negre i policíac, va iniciar el seu Club de Lectura de Novel·la Negra el gener de 2000. Enguany, Ilumi Ramos, la coordinadora del club i directora de la biblioteca, ha triat una acurada selecció de títols.

Si us agrada la novel·la negra i voleu saber més sobre els diferents corrents del gènere, comentar les vostres impressions i poder compartir-les amb altres lectors, no us ho penseu i apunteu-vos al nostre Club de Lectura. Es realitza en format presencial, sempre que sigui possible i virtual si no és així.


Muerte en La Fenice, de Donna Leon

Coberta del llibre Donna Leon. Muerte en La Fenice. Traducción del inglés por Ana Mª de la Fuente. Barcelona: Seix Barral, 1996

Muerte en La Fenice (Death at La Fenice, 1992), primera novela de Donna Leon, se centra en el misterioso envenenamiento por cianuro potásico de un célebre director de orquesta durante una representación de La Traviata en el famoso teatro veneciano, y constituye la óptima tarjeta de presentación del personaje que protagonizará el ciclo de novelas detectivescas de la autora: el comisario Guido Brunetti.

Deixa un comentari

data:newerPageTitle data:olderPageTitle