La Biblioteca la Bòbila, especialitzada en gènere negre i policíac, va iniciar el seu Club de Lectura de Novel·la Negra el gener de 2000. Enguany, en Manuel López Poy, el coordinador del club, ha triat de nou una acurada selecció de títols.

Si us agrada la novel·la negra i voleu saber més sobre els diferents corrents del gènere, comentar les vostres impressions i poder compartir-les amb altres lectors, no us ho penseu i apunteu-vos al nostre Club de Lectura. Es realitza en format presencial, sempre que sigui possible i virtual si no és així.


L'H Confidencial


El fanzine L'H Confidencial es el butlletí del Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca la Bòbila, i conté propostes de lectura i informació sobre autors, títols, col·leccions, subgèneres i altres temes relacionats amb el gènere negre i policíac. De periodicitat bimestral, apareix des del setembre de 1999.

El fanzine L'H Confidencial es distribueix en paper a la biblioteca i també es pot consultar la versió electrònica al web Biblioteques de L'H.

L'H Confidencial: més informació.

Des de 2007 també ha donat nom al Premi de novel·la negra L'H Confidencial, que coordina la Biblioteca la Bòbila i convoquen l'Ajuntament de L'Hospitalet i Roca Editorial.