La Biblioteca la Bòbila, especialitzada en gènere negre i policíac, va iniciar el seu Club de Lectura de Novel·la Negra el gener de 2000. Enguany, en Manuel López Poy, el coordinador del club, ha triat de nou una acurada selecció de títols.

Si us agrada la novel·la negra i voleu saber més sobre els diferents corrents del gènere, comentar les vostres impressions i poder compartir-les amb altres lectors, no us ho penseu i apunteu-vos al nostre Club de Lectura. Es realitza en format presencial, sempre que sigui possible i virtual si no és així.


El secuestro de Miss Blandish, de James Hadley Chase


James Hadley Chase. El secuestro de Miss Blandish. Madrid: El País, 2004 (Serie Negra; 11)

Ladrones de bancos, policías corruptos de mentes sádicas, una rica heredera secuestrada y proclive a enamorarse, drogas, perversiones sexuales, y, por encima de todo, Slim Grisson, un psicópata asesino. Este tenebroso rompecabezas llegó a las manos de Robert Aldrich que se encargó de filmar las andanzas de Ma Grisson, una madre perversa, y su banda. El secuestro de miss Blandish, primera novela del autor, fue redactada en pocas semanas y le dio la fama instantáneamente.


Deixa un comentari

data:newerPageTitle data:olderPageTitle