La Biblioteca la Bòbila, especialitzada en gènere negre i policíac, va iniciar el seu Club de Lectura de Novel·la Negra el gener de 2000. Enguany, Ilumi Ramos, la coordinadora del club i directora de la biblioteca, ha triat una acurada selecció de títols.

Si us agrada la novel·la negra i voleu saber més sobre els diferents corrents del gènere, comentar les vostres impressions i poder compartir-les amb altres lectors, no us ho penseu i apunteu-vos al nostre Club de Lectura. Es realitza en format presencial, sempre que sigui possible i virtual si no és així.


Memòria mortal, de Didier Daeninckx

Coberta del llibre Didier Daeninckx. Memòria mortal. Traducció de Carme Geronès i Carles Urritz. Barcelona: La Magrana, 1987 (La Negra; 8)

Dimarts, 17 d'octubre de 1961. París. Roger Thiraud, professsor d'història i de llatí de l'Institut Lamartine, cau abatut a trets durant una manifestació d'algerians contra la guerra d'Algèria. Tolosa de Llenguadoc, 1982. Bernard Thiraud, historiador que investiga la condemna a mort que un tribunal col·laboracionista va dictar contra Charles de Gaulle a Tolosa cau abatut a trets quan surt de fer unes consultes als arxius de l'Ajuntament. Si l'inspector Cadin vol resoldre la mort del fill, haurà de resoldre, també, l'assassinat de son pare,vint-i-un anys abans. La investigació l'obligarà, doncs, a fer un viatge al passat: a l'any 1961, però també, a l'any 1940, a la França ocupada pels nazis.

Deixa un comentari

data:newerPageTitle data:olderPageTitle