La Biblioteca la Bòbila, especialitzada en gènere negre i policíac, va iniciar el seu Club de Lectura de Novel·la Negra el gener de 2000. Enguany, en Manuel López Poy, el coordinador del club, ha triat de nou una acurada selecció de títols.

Si us agrada la novel·la negra i voleu saber més sobre els diferents corrents del gènere, comentar les vostres impressions i poder compartir-les amb altres lectors, no us ho penseu i apunteu-vos al nostre Club de Lectura. Es realitza en format presencial, sempre que sigui possible i virtual si no és així.


Memòria mortal, de Didier Daeninckx

Coberta del llibre Didier Daeninckx. Memòria mortal. Traducció de Carme Geronès i Carles Urritz. Barcelona: La Magrana, 1987 (La Negra; 8)

Dimarts, 17 d'octubre de 1961. París. Roger Thiraud, professsor d'història i de llatí de l'Institut Lamartine, cau abatut a trets durant una manifestació d'algerians contra la guerra d'Algèria. Tolosa de Llenguadoc, 1982. Bernard Thiraud, historiador que investiga la condemna a mort que un tribunal col·laboracionista va dictar contra Charles de Gaulle a Tolosa cau abatut a trets quan surt de fer unes consultes als arxius de l'Ajuntament. Si l'inspector Cadin vol resoldre la mort del fill, haurà de resoldre, també, l'assassinat de son pare,vint-i-un anys abans. La investigació l'obligarà, doncs, a fer un viatge al passat: a l'any 1961, però també, a l'any 1940, a la França ocupada pels nazis.

Deixa un comentari

data:newerPageTitle data:olderPageTitle