La Biblioteca la Bòbila, especialitzada en gènere negre i policíac, va iniciar el seu Club de Lectura de Novel·la Negra el gener de 2000. Enguany, en Manuel López Poy, el coordinador del club, ha triat de nou una acurada selecció de títols.

Si us agrada la novel·la negra i voleu saber més sobre els diferents corrents del gènere, comentar les vostres impressions i poder compartir-les amb altres lectors, no us ho penseu i apunteu-vos al nostre Club de Lectura. Es realitza en format presencial, sempre que sigui possible i virtual si no és així.


La primera investigación de Maigret, de Georges Simenon

Coberta del llibre Georges Simenon. La primera investigación de Maigret. Traducción de Javier Albiñana. Barcelona: Tusquets, 1998

Cuando Georges Simenon llevaba ya escritas veintinueve novelas protagonizadas por su famoso comisario Maigret, tuvo la genial idea de remontarse en el tiempo y presentar a un Maigret de apenas veintiséis años, que sólo llevaba unos meses casado con una jovencísima y siempre risueña Madame Maigret y que ocupaba el modesto puesto de secretario en una comisaría de barrio.

Pese a su corta experiencia, Maigret posee ya la intuición y el olfato que le caracterizarán siempre. Así, sabrá desvelar los misterios que esconde una gran mansión parisiense, cuyos propietarios son los dueños de los tostaderos Balthazar, la marca de café más vendida en Francia. El superior de Maigret le aconsejará a éste que se ande con cuidado, porque se enfrenta a una de las familias más conocidas de París.

Deixa un comentari

data:newerPageTitle data:olderPageTitle